BoraDistributie-transformator-experimentLuid de productiehausse in

  • vrijgavetijd:2022-05-28 23:47:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:592
  • Korte omschrijving:

    Bora,Verminderde isoleringBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenBoraDe visuele inspectiemethode i

Artikel inhoud

Verminderde isolering

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

BoraDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook,BoraStaatsraster van Transformer,BoraGroep bedrading van distributietransformatoren, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Karhula.kgmDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Wanneer de transformator uit de fase is,Boratransformator met lage spanning, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


BoraDistributie-transformator-experimentLuid de productiehausse in



Droge transformator

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen zal het geluid niet veranderen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Hoeveel gaat het kosten?Fabrikant van transformatoren

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

KwaliteitsdocumentenDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

BoraIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

BoraOverige productinformatie
  • Chicago.Hydraulische hefplatformuitrustingWat zijn de factoren van werk?

    Chicago.Hydraulische hefplatformuitrustingWat zijn de factoren van werk?

  • Congtaiworld.kgmGroot hydraulisch hefplatformReactie op problemen

    Congtaiworld.kgmGroot hydraulisch hefplatformReactie op problemen

  • Congtaiworld.kgmHydraulisch handmatig hefplatformRadiale verwerkingsmethode:

    Congtaiworld.kgmHydraulisch handmatig hefplatformRadiale verwerkingsmethode:

  • Congtaiworld.kgmvorkheftruckInconsistente opvattingen over de vooruitzichten voor de sector

    Congtaiworld.kgmvorkheftruckInconsistente opvattingen over de vooruitzichten voor de sector

  • Congtaiworld.kgmVaste hydraulische instapbrugHoe is de prijsontwikkeling voor de vakantie?

    Congtaiworld.kgmVaste hydraulische instapbrugHoe is de prijsontwikkeling voor de vakantie?

  • Lv LiangHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugWat zijn de redenen voor slijtage?

    Lv LiangHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugWat zijn de redenen voor slijtage?

  • Pittsburgh.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringWaar moet u op letten bij het vertalen va

    Pittsburgh.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringWaar moet u op letten bij het vertalen va

  • Rubin.Het hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringNieuw product

    Rubin.Het hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringNieuw product

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!